Van der Valk Uden – Veghel

Een tijdje geleden verbleef ik samen met mijn vriend bij Van der Valk Hotel Uden- Veghel. We wonen beiden nog thuis, dus een beetje ‘us- time’ op z’n tijd kan geen kwaad. Uitgebreid in bad gaan, uitslapen en heerlijk eten zijn dan eigenlijk niet weg te denken.

Gelukkig heeft dit hotel alle voorzieningen om een aangenaam weekendje te hebben. Onze kamer had een ruime badkamer, met bad voor de liefhebber (lees mij). Thuis heb ik ook een bad, maar op de een of andere manier voelt het in een hotel toch altijd anders. Ik merk dat ik meer ontspannen ben. Thuis ga ik al heel snel nadenken over wat ik eigenlijk nog allemaal moet doen en na een badsessie van meestal zo’n 10 minuten ga snel over op andere taken. In het hotel genoot ik van een lekker schuimbad, met wijntje en muziek. De kamer was ruim en het bed lag heerlijk!

We hebben een heerlijk 3-gangen diner gehad. En gelukkig stond een van mijn favoriete hoofdgerechten op het menu; carpaccio! Hmm wat kan ik hier toch van genieten. Hierna kwam er een duo van vis en frietjes. Vooral de frietjes gingen er heel goed in, aangezien ik hier al zo’n twee weken trek in had. Daarnaast kon een wijntje ook niet ontbreken om dit heerlijk eten weg te spoelen. Ik nam een toetje met vers fruit, ijs en sprite. Een combi die ik niet eerder had gehad, maar lekker dat het was! De sfeer in restaurant KOOSIE was erg fijn, de muziek paste er helemaal bij en naarmate de avond vorderde werd het licht gedempt, wat zorgde voor een romantisch sfeertje.

’s Ochtends was er een ruim aanbod bij het ontbijt. Zelf ben ik echt een brood liefhebber en dan het liefst warm. Een plak kaas met een gekookt eitje mag daarbij niet ontbreken. Om af te sluiten nam ik nog wat heerlijk yoghurt met fruit en cruesli, want die was er ook in allerlei soorten en smaken (zie foto).

Al met al een aanrader mocht je in de buurt zijn of een weekendje weg willen. Mocht je goed willen shoppen, Eindhoven is makkelijk te bereiken met het OV of de auto. Voor de mensen die meer van rust houden. Vlakbij het hotel zijn er genoeg mogelijkheden om te fietsen of te wandelen in de natuur.

Liefs,

Biljana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s