snake it till you make it

Wauw, wat ben ik blij met deze laarsjes! De perfecte snake-print en een leuke schuine hak. Ik kan er de hele dag op lopen en het geeft mij een klein beetje extra lengte. Ze passen bij elke outfit en geven toch een stoere touch door de ‘cowboy-look’. Ook kunnen ze een saaie look een leuke twist geven door de print.

Zoals jullie misschien al weten ben ik een groot van van enkellaarzen, maar dan moeten ze wel de goede hoogte hebben en niet mijn korter doen laten lijken. Deze laarzen doen dat absoluut niet. Dat is nog een reden dat ik ze graag draag. De lage hak zorgt ervoor dat je er de hele dag op kan lopen en het leer zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen tijdens de dagen van koud weer en dikke sokken.

Ik vind het leuk om zulke laarsjes te combineren met een leren broek. Dan breng je weer een beetje de western feeling terug. Hier draag ik een corduroy jasje in een bruine kleur, waardoor de look helemaal compleet wordt.

Niet alleen in de winter zijn deze schoenen tof. Ook in de zomer denk ik er heel veel plezier van te hebben. Mocht ik van plan zijn naar een festival te gaan, trek ik deze zeker aan. Een leuke shorts van Levi’s, een t-shirt en you are ready! Maar ook met een jurkje zal het geweldig staan.

Shop deze laarsjes nu in de sale! En voor meer schoenen kun je hier kijken.

Veel shop plezier.

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s