Sacha ankle bootie

Het is herfst! Dat betekend; tijd om nieuwe laarzen in te slaan. Persoonlijk vind ik het lastig om de goede laarzen te vinden. Vaak vind ik dat een laars te hoog is, waardoor mijn benen korter lijken. En enkellaarzen zijn ook niet altijd helemaal mijn ding. Ik vind dat laarzen net wat extra’s moeten hebben, omdat de outfits in de herfst en winter vaak wat saaier zijn. Dan vind ik het leuk als een schoen opvalt onder bijvoorbeeld een lange broek of jas.

Deze laarsjes van Sacha zijn perfect voor mij. Ze hebben een leuk rits-detail aan de voorkant. Doordat de schoenen op deze manier ook dicht gaan, sluiten de laarsjes perfect aan. En de blokhak geeft mijn extra lengte en nog belangrijker; ze lopen super comfortabel. Ze zijn ook makkelijk te combineren. Wil je een stoer look dan kunnen ze er makkelijk onder, maar ook met een meer girly look zijn ze prima te combineren. En met blote benen vallen deze beauties al helemaal op!

Ik vind het belangrijk om te investeren in een goede schoen. Het liefst wil ik dan ook dat een laars van leer is. Bij Sacha kan iedereen slagen. Ze hebben voor ieder wat wils. De schoenen zijn fashionable, maar vaak ook erg klassiek. En wat ook tof is is de nieuwe Bloggers Collection. Zo kun jij de schoenen shoppen in de stijl van jou favoriete blogger. En het is niet alleen gericht op dames, dus ga ook snel schoenen shoppen met je boyfriend!

Shop hier meer schoenen met een hak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s