A night in Barcelona

Bijna een maand geleden alweer bezocht ik samen met mijn vriend voor de eerste keer het prachtige Barcelona. De eerste nacht verbleven we in een geweldig designhotel genaamd, Barceló Raval. Midden in de bruisende wijk Raval vind je dit hotel met een modern design. Binnen werden we erg hartelijk ontvangen door (heel toevallig) een Nederlandse medewerkster achter de balie.

Onze kamer was strak ingericht met allerlei moderne technische snufjes. Zo ging het gordijn open en dicht door middel van op een knopje naast het bed te drukken. Ik kan je vertellen, dit was heerlijk wakker worden! Het bed lag heerlijk en er was zelfs spray op de kussens gesprayd waardoor we een betere nachtrust zouden hebben.

We pakten snel onze koffers uit, sprongen onder de regendouche en waren klaar om de stad te verkennen. Vanaf het hotel ben je lopend binnen ongeveer 10 minuten in de hartje Barcelona.

img_1801
Douchegel 2.0

Na een lange dag besloten we net als de plaatselijke bevolking een siësta te houden. Met het diner besloten we dan ook in het hotel te blijven. We werden door het vriendelijke personeel in de watten gelegd met allerlei lekkers. Natuurlijk kon een lekker Spaans wijntje niet achterwege blijven. We begonnen met overheerlijke tapas, zie hieronder…

De kamer lag op tiende verdieping. Op deze manier hadden we een prachtig uitzicht op de stad. Maar wees niet getreurd als je op een lagere verdieping logeert. Het hotel beschikt over een 360 graden dakterras (elfde verdieping) inclusief bar en zwembad. In de avond kun je genieten van een drankje terwijl de zon ondergaat in deze geweldige stad. Helaas was het voor ons nog te koud om te ontspannen in het zwembad. Mocht je veel tijd over hebben, kun je dit doen in het wellness gedeelte.

5d89895a-d899-4a7f-a233-6395e0f37945
Uitzicht vanuit de kamer

img_1895
Zonsonderhang vanaf het 360 graden terras

Ook het ontbijt was erg divers en om je vingers bij af te likken. Van fruit tot donuts en van toasts tot yoghurt met gezonde muesli en zaden. Drie borden en een overvolle maag verder waren we klaar voor een nieuwe dag.

Boek hier snel jou verblijf!!

BESOS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s