Slapen in hartje Antwerpen

Samen met mijn vriend besloten we een weekendje naar Antwerpen te gaan. We verbleven in hotel Matelote vlak gelegen aan de Grote Markt. Een boetiekhotel van 16de-architectuur in het historische centrum van Antwerpen. Bij aankomst zagen we een prachtig gebouw en ook een net zo mooi interieur. Ik hou heel erg van architectuur en dan vooral uit het verleden. Alles was stijlvol ingericht met niet te veel poespas. We werden erg vriendelijk ontvangen door het personeel die ons wees op alle gemakken van het hotel.

Onze kamer bevond zich op de derde verdieping. Deze was ruim en erg licht. Een kant van de kamer bestond uit een schuif(raam)deur. Er kwam dus ontzettend veel licht naar binnen, wat heerlijk is. We keken tegen allemaal verschillende daken aan, waaronder die van de bekende kathedraal en het stadhuis. De badkamer was voorzien van een heerlijk bad waar je samen romantisch in kunt badderen. Ben je geen bad- persoon dan kun je ook kiezen voor de douche.

’s Ochtends hebben we heerlijk ontbeten. Een ruim aanbod en voor ieder wat wils, waaronder; vers oerbrood, yoghurt met cruesli en fruit, zalm en een lekker eitje. Op internet had ik al gezien dat het hotel een super cute binnentuin heeft, maar helaas bleef het door de kou alleen bij een foto maken. Ik wil hier dus zeker een keer met lekker weer terug komen, want wat is er lekkerder dan ontbijten in de zon in een prachtige omgeving??

xoxo Biljana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s