Nieuwe zonnebril van Polette

471C10C9-5B45-464A-8E56-1F1A7AE67E6C

EB0734C7-23D9-45E0-A0F3-F27B4EB32875

Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om een bril uit te zoeken bij Polette. Voor wie nog niet bekend is met dit merk; Een Franse brillen- webwinkel waar je honderden designmonturen kunt bestellen voor een betaalbare prijs. Inmiddels hebben ze ook vijf fysieke winkels waar je helemaal los kunt gaan. Wat de brillen zo goedkoop maakt is dat ze rechtstreeks vanuit de fabriek naar jou toe komen, dus geen groothandelaren en importeurs.

De zon scheen nog toen ik een bril mocht kiezen, dus ik koos voor een zonnebril ( want die heb ik nog niet genoeg haha). Eerlijk gezegd draag ik ook bijna nooit een bril. Lenzen vind ik nou eenmaal makkelijker en ik heb een vrij klein gezicht, waardoor het moeilijk is om een goede bril te vinden. Al is het op de webshop heel makkelijk om te zien of een bril je goed past. Je pakt bijvoorbeeld je lievelingsbril en die meet je op. Aan de hand daarvan kies je dan de bril door naar de afmetingen te kijken die erbij staan. Er staat bij elke bril een hele duidelijke afmeting, dus het kan niet mis gaan. Mocht je toch nog te veel twijfelen en je bent in de buurt van een winkel, pas hem dan daar gewoon.

Je kunt bij zowel een bril als zonnebril kiezen of je hem met of zonder sterkte wil. Dus draag je helemaal geen bril, maar wil je hem als accesoire dragen? Dan kan dat gewoon. Je kiest dan voor de optie ‘glazen zonder sterkte’.

Ik koos voor een bril in de stijl van Celine, genaamd Scene. Ik ging voor zwart, want dat is altijd goed, maar er zijn van bijna elke bril verschillende kleuren. Ik kreeg de bril binnen in een super makkelijke brillenhouder en er zat een heel leuk schoonmaak doekje bij. Deze kies je zelf ook allemaal. Dus je kan het zo gek of simpel maken als je wilt. Dezelfde dag dat de bril binnenkwam heb ik met de bril op auto gereden. Ik moet zeggen dat ik verbaasd was. Wat een fijne bril! Ik hoefde niet met mijn ogen te knijpen toen de zon scheen. Het is echt een aanrader. Dus wie weet binnenkort ook maar een nieuwe kijkbril??

Meer weten?

Love,

Biljana

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s