Flirty flower dress

Eindelijk is het weer mooi weer in Nederland. Voor mij betekend dit, dat ik meteen mijn zomerse items aan wil. Een lange broek vind ik namelijk verschrikkelijk en ik loop het liefst altijd in jurkjes, rokjes en shorts. Voor het eerst trek ik een jurk aan die langer is dan boven mijn knie. Tot mijn grote verbazing bevalt dit me heel erg goed en betrap mezelf erop dat ik er nog twee heb gekocht nadat ik deze ontving. Deze prachtige wrap dress van Loavies heeft een openingen op de schouders en ik flirty en sexy tegelijk. Ik combineer de jurk met platform sneakers van het Italiaanse merk Superga.  Zo krijg ik het ultieme Mediterrane gevoel. Deze schoentjes lopen heerlijk en maken de outfit net iets minder tuttig. Ook fijn dat ze me een beetje extra lengte geven haha.. little girls problems. In de avond kun je een mooi paar hakken aan onder de jurk en you are ready to party!

Zonnebril is van MIU MIU.

Love,

Biljana

Een reactie op “Flirty flower dress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s