On fire with NA-KD

Weer even een tijdje geleden dat ik een outfit met jullie heb gedeeld hier. Onlangs heb ik een pakket ontvangen van de webshop NA-KD. Ze hebben de leukste en meest fashionable items van het moment voor een prima prijs. Een van de dingen die ik ontving was dit t-shirt met geborduurde vlammen bij de borsten en een opgerold mouwtje. De fit van het shirt is oversized, dus ik heb gewoon mijn eigen maat gekozen en hij past erg mooi.
De onderkant wilde ik graag wat vrouwelijker en sexy, daarom koos ik voor dit rokje van Mango uit een oudere collectie (shop hier een soortgelijke). Ik trek deze rok graag aan omdat het een mooie lengte is. Minpunt: hij plakt heel erg als het warm is. De cowboy laarsjes zijn van H&M Premium Collectie, oude collectie. Shop hier boots die erop lijken.

Tas: Chanel 
Zonnebril: Celine

Een reactie op “On fire with NA-KD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s