Shein shearling coat

5944616896_IMG_31615944616896_IMG_31825944616896_IMG_32055944616896_IMG_31865944616896_IMG_3221

Laten we beginnen bij deze amazing oversized shearling jas die ik ontving van Shein. Normaal gesproken kies ik voor zwarte jassen, omdat dat nou eenmaal super makkelijk is. Bij deze jas vind ik zwart dan weer niet mooi en ik was erg verrast over de kleur toen hij binnenkwam. Ook het model is super mooi. De jas is lekker oversized waardoor je er in de winter lekker een dikke trui onder kan dragen of meerdere laagjes. In de lente kan hij makkelijk met een t-shirt.

Vandaar dat ik bij deze outfit dit leuke shirtje draag van Maison Scotch, want het zonnetje scheen. Ik hou echt van dit soort shirtjes. Vrij basic, met iets van een opdruk. Door de manier waarop de tekst erop is gezet maakt de top elke outfit stoerder en voel je je een beetje een rockchick. En om dat gevoel compleet te maken draag ik een zwart denim skirt met damaged details van Famous Store.

De laarsjes zijn heel erg vrouwelijk en toch stoer. Ik was heel lang op zoek naar dit soort laarzen met een hoge hak, maar nooit sloten ze mooi aan bij de enkels. En aangezien ik al niet de langste ben is dat niet gunstig. In deze laarsjes zijn mijn benen mooi lang, doordat het allemaal mooi aansluit. Deze killer-boots koop je bij Loavies. (Ik zit zelf tussen maat 36/37. 37 is voor mij de goede maat).

Tas: Chanel

Bril: Céline

Enjoy the sunny days!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s