Hotspot: Sushito Amsterdam

Sushito is the place to be in Amsterdam als je zin hebt in een overheerlijke en gezonde maaltijd. Je kunt kiezen uit een poke bowl of een sushi burrito. Er zijn al samengestelde combinaties voor je gemaakt, maar je kunt ook helemaal zelf bepalen wat jij in je bowl of burrito wil. Altijd handig voor mensen zoals mij, want er zit altijd wel iets in een gerecht wat ik niet lust.

Ik ging voor de Jumping Shrimp, omdat daar alles in zat wat ik lust en ik was wel benieuwd naar de smaakcombinatie die de eigenaren zelf hadden samengesteld. De burrito werd gemaakt waar ik bij stond. Ook een heel prettig idee, want is gewoon helemaal vers! En oh wat was het lekker en vooral veel haha.. Na een halve burrito zat ik al vol en mocht mijn vriend de andere helft opeten.

En niet alleen het eten ziet er mooi uit. Het interieur past helemaal bij de sfeer van het concept. Veel wit en groen. Als je de trap op loopt kun je op het balkon genieten van je maaltijd, maar ook afhalen is een mogelijkheid. Het zitgedeelte is prima om even snel een hapje te doen en weer verder te gaan met je dag. Je maag is in ieder geval voor een paar uur goed gevuld…

Smakelijk eten!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s