Adidas joggers X SheIn ruffle blouse

Hi fashionlovers,

Voor de kerst kreeg ik van mijn lieve vriend deze mooie jogging pants van Adidas Originals waar ik al heel lang op zoek naar was. Mijn broek is een herenmodel. De vrouwenversie vind ik persoonlijk niet fijn zitten omdat deze laag valt. Deze zit lekker hoog en kun je eventueel dus ook aan met een korter topje.

De blouse is van de mega grote webshop SheIn. Gelukkig weet ik dat ik niet heel erg bloesjes heb, dus ik keek alleen bij de blouses. Het waren er zo mega veel, maar deze sprong er bij mij meteen bovenuit. Een vrouwelijk, maar toch casual model. De ruffles, cute bewerking op de mouwen en de v-hals maken hem girly, maar de pofmouwen en wijde fit maken hem ook wat stoerder. De blouse shop je hier!

Maarja een vrouw heeft nooit genoeg schoenen dus besloot ik ook nog even deze leuke fur (echt bont) loafer slippers mee te pakken. En nog leuker; ze zijn van fluweel.

Love,

Biljana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s