Adidas Stan Smit x Sooco Footbar Hoi hoi,

Voor het eerst een blog die geschreven is in het Nederlands. Ik merk toch dat de meesten van jullie uit Nederland komen. Voor mij makkelijker om te schrijven en voor jullie makkelijker om te begrijpen.

Oh wat ben ik in love met mijn Adidas Stan Smith schoenen die ik ontving van Sooco. Deze schoenen heb ik een paar jaar geleden ook gehad, maar toen het een hype werd heb ik ze weggedaan. Stiekem altijd een beetje spijt van gehad, dus toen ik een paar mocht uitzoeken was mijn keuze vrij snel gemaakt. Ze hadden de schoen in veel kleuren en patronen, maar ik koos voor de klassieker. Dat kan bijna nooit fout gaan. Een hele fijne schoen die overal bij past, wat wil een vrouw nog meer. Voor nu bij een jeans en straks met lekker weer onder een jurkje of rokje.

De broek ik die ik aanheb is twee weken geleden gelanceerd door Levi’s, de 501 skinny. Ben ik even blij dat ik bij Levi’s werk. Wat een geweldige broek. De authentieke 501 jeans gestoken in een modern jasje.

De prachtige roze sweater is van Zara. Mijn faux fur jas is van Modström, maar deze is helaas uitverkocht. Hier vind je een leuke vervanger.

Heb jij zin gekregen om nieuwe schoenen te shoppen? Damesschoenen shop je bij Sooco!

Een reactie op “Adidas Stan Smit x Sooco Footbar 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s